General

Splendorile Chinei 2018

Circuit avion

Durata: 9 zile

Perioada: 13 Martie; 20 Martie; 15 Mai; 24 Mai

Vizitam pe-ndelete Beijing, Marele Zid Chinezesc, Xian, Armata de Teracota, Shanghai, Suzhou-Venetia Orientului…

Plecari din: Bucuresti Otopeni

Tarife de la:

 Plecari Circuit 2018 13 Martie 20 Martie 15 Mai 24 Mai
 Adult in camera dubla 999 € 999 € 999 € 999 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera* 849 € 849 € 849 € 849 €
 Adult in camera Single 1.259 € 1.259 € 1.259 € 1.259 €

*Conform legilor din China, pentru a beneficia de reducere copiii trebuie sa aiba o inaltime cuprinsa intre 1.2-1.5 m.

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Beijing, Companiile KLM-Air France
• Zboruri la retur Shanghai => Bucuresti, Compania KLM via Amsterdam
• Zbor direct in China Xian => Shanghai, Companie Aeriana locala
• Tren de mare viteza Beijing => Xian
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar local conform programului excursiei
• Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
– 3 nopti in Beijing la Hotel Howard Johnson Paragon 4* sau similar
– 1 noapte in Xian la Hotel Jianguo 4* sau similar
– 3 nopti in Shanghai la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar
• Mese incluse: mic dejun, pranz si cina conform programului excursiei
• Tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei
• Ghizi locali

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 499 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Taxa de viza si procesare, 70 €/persoana (poate suferi modificari pana la depunerea actelor), se achita la inscriere
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali, aprox 35 USD/turist (se achita insotitorului de grup la sosire in China)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno

 

Alte informatii:

Important:  Tarifele in EURO au fost calculate la un curs de 1 EUR=1,12 USD, valabile la data publicarii programului. In cazul in care moneda americana USD se va aprecia mai mult de 1 EUR=1,10 USD (curs sub 1,10 USD pentru 1 EUR), tarifele se vor recalcula si se va achita suplimentul corespunzator.

Pentru aceasta calatorie este necesar Pasaportul valabil 6 luni de la retur cu viza aplicata.

Acte necesare pentru obtinerea vizei de intrare in China: 

– 1 fotografie (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare deschisa).

– pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie.

– adeverinta de salariat de la societatea la care sunteti angajat cu precizarea functiei / cupon de pensie.

– in cazul copiilor adeverinta de elev si certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student.

– copie dupa cartea de identitate.

– telefon de contact (indicat telefonul mobil).

Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii. Grup minim: 25 persoane. 

Activitati

Program:

Ziua 1 | Bucuresti – Beijing

Pentru plecarile: 13.03.2018, 20.03.2018: Intalnire cu reprezentantul Interra pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:50, pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:50 si sosire in Amsterdam la ora 15:50. Imbarcare pe zborul KL897 cu destinatia Beijing cu decolare la ora 17:30. [Mese incluse in avion]

Pentru plecarile: 15.05.2018, 24.05.2018: Intalnire cu reprezentantul Interra pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:50 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare la ora 06:50 si sosire in Paris la ora 09:00. Imbarcare pe zborul AF128 cu destinatia Beijing cu decolare la ora 13:55. [Mese incluse in avion]

Ziua 2 | Beijing Parcul Olimpic

Sosire in Beijing la ora 09:55 (plecari 13.03, 20.03), respectiv la ora 05:55 (plecari 15.05, 24.05). Suntem in capitala Chinei, centrul universului politic, economic si cultural al tarii. Este uimitor cum se imbina vechiul si noul in aceasta metropola, farmecul fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Este cunoscut ca orasul in care nu te plictisesti niciodata, atat de multe lucruri sunt de facut si de gustat. Cele mai importante le descoperim in calatoria noastra. Incepem experienta chinezeasca cu o vizita la Parcul Olimpic din Beijing unde vom vizita exterior Stadionul National din Beijing devenit un adevarat simbol al Chinei dupa inchiderea Jocurilor Olimpice din 2008 si un obiectiv turistic important datorita arhitecturii deosebite, unice in lume ! Tot aici in parcul olimpic vom mai putea admira Centrul National Acvatic cunoscut sub numele international de Water Cube. Servirea pranzului la un restaurant local. Transfer la hotel si timp liber pentru odihna. Cazare la Hotel Beijing Howard Johnson Paragon Hotel 4*, respectiv Hotel Grand Gongda Jianguo 4* (plecarea 13.03) sau similar. Mese incluse: mic dejun in avion, pranz. 

Ziua 3 | Beijing – Marele Zid Chinezesc – Palatul de Vara

Mic dejun. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Este de la sine inteles de ce Marele Zid Chinezesc construit in urma cu 2.300 de ani, poate fi vazut din spatiu de catre astronauti ! Pranz la restaurant inclus. Ne intoarcem la Beijing si continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale si care a servit ca resedinta familiei regale timp de peste 2.000 de ani. Vom face apoi o vizita la un magazin de Jad si un Centru de Medicina Chinezeasca. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la Hotel Beijing Howard Johnson Paragon Hotel 4*, respectiv Hotel Grand Gongda Jianguo 4* (plecarea 13.03) sau similar Beijing. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 4 | Beijing Piata Tiananmen – Orasul Interzis – Templul Cerului

Mic dejun. Incepem astazi turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Pietei Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost intezis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite la un magazin de perle si unul de ceaiuri. Seara cina la restaurant, urmata de Show Acrobatic. Cazare la Hotel Beijing Howard Johnson Paragon Hotel 4*, respectiv Hotel Grand Jianguo 4* (plecarea 13.03) sau similar Beijing. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina. 

Ziua 5 | Beijing - Xian (tren de mare viteza)

Mic dejun. Transfer pentru imbarcare pe trenul de mare viteza cu destinatia Xian. Cei 1.200 de km, distanta dintre cele 2 orase, vor fi parcursi in 5 ore. Pranzul de tip pachet se va servi in tren. Sosire in Xian si vizita la Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming. Atunci cand Zhu Yuanzhang, primul imparat al dinastiei Ming (1368-1644), a capturat Huizhou, un pustnic pe numele sau Zhu Shengm, l-a admonestat spunandu-i ca el ar trebui sa "construiasca ziduri inalte, zone de aprovizionarea cu alimente si că este nevoie de timp pentru a deveni un Imparat". Continuam apoi cu vizitarea Pagodei Gastii Salbatice. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Servirea cinei la restaurant local. Cazare la Hotel Xian Jianguo 4* sau similar Xian. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina. 

Ziua 6 | Xian – Shanghai (avion)

Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale Sec XX, considerata a fi "A 8-a minune a lumii”- Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang (unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c, a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui reproducand in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme). Pranz la restaurant inclus. Dupa pranz, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Shanghai. Sosire in Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 13,5 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume, orasul se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Seara cina la restaurant inclusa. Cazare la Hotel Northern Shanghai 4*  sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina. 

Ziua 7 | Shanghai

Mic dejun. Incepem turul Shanghai-ului cu vizitarea incantatoarei Gradini Yuyuan-cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Templul Taoist Chenghuang. Continuam explorarea Shanghaiului cu vizitarea Shanghai World Financial Center in prezent a treia cea mai inalta cladire din lume, masurand 492 metri inaltime si avand 101 niveluri. Urcam la etajul 94 pentru o priveliste unica asupra orasului. Pranzul si cina sunt incluse. Seara croaziera pe Raul Huangpu. Cazare la Hotel Northern Shanghai 4*  sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina. 

Ziua 8 | Shanghai

Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Shanghai sau Excursie optionala la Suzhou. Astazi vizitam una dintre atractiile fermecatoare ale Chinei, legendara pentru canalele pitoresti, Suzhou. Situat in delta raului Yangtze, cunoscut sub numele de la Venetia Orientului, orasul este renumit pentru podurile frumoase de piatra, pagodele si gradinile meticulos proiectate in stil clasic. 42% din oras este acoperit de apa, iar strazile inguste si aleile cu pavaj dau o atmosfera misterioasa, transformand orasul intr-un loc romantic, relaxant, un refugiu din haosul oraselor mari. Vizitam Templul Muntelui Rece (Hanshan Si) numit dupa calugarul Han Shan, un budist Zen, caruia ii placea bautura si care a devenit renumit ca poet excentric. Continuam vizita cu Gradina Maestrului Retelelor (Wangshiyuan) un loc in care ne armonizam cu natura. Vizitam faimoasa strada de shopping Guan Qian, onorata cu titulatura de una dintre cele 4 celebre strazi pietonale din China (celelalte trei Nanjing-Fuzimiao, Shanghai-Cheng Huang Miao si Beijing-Tianqiao). Tarif: 115 €/persoana pentru minim 10 participanti. Intoarcere la Shanghai. Cazare la Hotel Northern Shanghai 4*  sau similar. Mese incluse: mic dejun. 

Ziua 9 | Shanghai – Amsterdam - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL896 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 12:15, sosire in Amsterdam la ora 18:00. Imbarcare pe zborul KL1379 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 20:55, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda la ora 24:35. Sfarsitul pachetului de servicii. Mese incluse: mic dejun, mese in timpul zborurilor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nota:  In pachet mai sunt incluse cateva vizite reprezentative pentru cultura si civilizatia chineza:

Vizitarea unui magazin cu produse din jad, cea mai pretioasa piatra din China si una dintre cele mai timpurii forme de arta care a atins cote inalte de rafinament. Conform mitului chinezesc al genezei, la moartea zeului Pan Gu, rasuflarea sa a devenit vant si nori, muschii s-au transformat in pamant, iar maduva oaselor a devenit jad si perle.

Va invitam sa descoperiti secretul producerii matasii chiar la magazinul cu matasuri. Secole intregi Vesticii nu au reusit sa descopere secretul fabricarii matasii. Mai mult de 2000 de ani chinezii au tinut secretul, facandu-l cel mai bine pastrat secret din istorie. Inainte ca Japonia si Coreea sa-l descopere, dezvaluirea modului de obtinere a matasii era pedepsita cu moartea.

Vizitarea unui magazin cu perle-chinezii colecteaza, cresc si recolteaza perle de peste 2000 de ani, fiind tara cu cea mai veche productie de perle din lume.

Vizitarea unui magazin cu ceaiuri–Ceaiul traditional este facut din frunzele uscate ale plantei de ceai, initial crescute si cultivate in China. Astazi exista peste 3000 de tipuri diferite de ceai, fiecare fiind denumit dupa zona in care a fost crescut.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Inca nimeni nu a facut un review pentru acest tour.