General

Carnaval Venetia 2018 autocar

Circuit autocar

Durata: 7 zile

Perioada: 9-15 Februarie

Vizitam Ljubliana, Venetia, Carnavalul de la Venetia, Bologna, Modena, Budapesta…

Plecare din: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad. 

Tarif de la:

 Perioada Circuit
9 – 15 Februarie 2018
 Adult in camera dubla 299 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 299 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 249 €
 Adult in camera single 434 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra nou
• Cazare 1 noapte cu mic dejun in Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
 Cazare 4 nopti cu mic dejun in Padova la Hotel B&B Padova 3* sau similar
• Cazare 1 noapte cu mic dejun in Budapesta la Hotel Holiday Inn 4* sau similar
• 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu ghidul insotitor
• Excursie la Bologna si Modena
• Tur de oras Ljubliana panoramic
• Tur de oras Budapesta panoramic

Nu sunt incluse:
• Taxe de oras la hotelul din Padova, 1,9 €/persoana/zi, se achita la receptia hotelului de catre fiecare turist
• Biletele de intrare la obiectivele turistice
• Biletele de tren spre/dinspre Venetia (aprox 4,5 €/persoana/sens)
• Biletele de vaporas
• Asigurare medicala de calatorie, asigurare storno

Activitati

Program: 

9 Februarie 2018 | Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de conditiile de trafic. Cazare Hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar. 

10 Februarie 2018 | Budapesta – Ljubliana – Padova

Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia traversand Ungaria prin zona lacului Balaton si ajungem in capitala Sloveniei unde vom face un tur de oras Ljiubliana: Podul triplu-ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Ne continuam apoi drumul catre Italia, iar spre seara ajungem in zona Veneto pentru festivitatile Carnavalului Venetian ce ne vor incanta incepand cu ziua urmatoare. Cazare Hotel B&B Padova 3* sau similar Padova. 

11 Februarie 2018 | Carnavalul de la Venetia - Zborul Vulturului   

Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara din Padova de unde vom lua trenul catre Venetia (cea mai rapida cale de transfer catre Venetia). Competitia cu “spirit de carnaval” se intoarce  in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de  mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Zilnic va gazdui un bogat program de spectacole, parade, concerte cu invitați internationali. Scena reprezinta imina acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. Astazi, intre orele 12:00-13:00, in Piata San Marco are loc celebrul zbor al Vulturului –Volo della’Aquila care se intoarce si in 2018 cu un spectaculos zbor de la turnul clopotnitei pana la scena din Piata San Marco. Vom face apoi cu insotitorul de grup un tur pietonal unde puteti admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Intre orele 15:00-17:00, pe scena din Piata San Marco, un juriu de specialitate va desemna castigatorii de la doua categorii: Cel mai bun costum mascat si Cel mai bun costum mascat conform temei prezentei editii a Carnavalului. Dupa festivitatile de premiere, intoarcere cu trenul la Padova si transfer cu autocarul la hotel. Seara, timp liber la dispozitie in Padiova. Cazare Hotel B&B Padova 3* sau similar Padova. 

12 Februarie 2018 | Excursie la Bologna si Modena

Mic dejun. Excursie la Bologna. Astazi ne vom petrece ziua in Orasul Rosu, denumit asa datorita acoperisurilor locuintelor aflate aici, orasul cetate din nordul Italiei. La inceput locuit de Etrusci si mai tarziu de Romani, Bologna este cunoscut pentru viata sa culturala si universitara–aici se afla ce mai veche Universitate din Europa, dar si pentru gastronimia locala. Vom patrunde impreuna cu insotitorul de grup in Piazza Maggiore, inima orasului, unde vom admira Fantana lui Neptun, continuand apoi cu Primaria, Sala Borsa–cea mai mare librarie clasica din Bologna, Palazzo Re Enzzo, Palazzo dell’Archiginnasio, Teatro Anatomico si incheind cu cele doua turnuri inclinate Garisenda si Asinelli, simbolurile orasului. Continuam catre Modena unde vom putea admira monumente incluse in patrimoniul mondial UNESCO, muzee spectaculoase si restaurante excelente. Modena este si locul de nastere a unor personalitati marcante ale Italiei precum Luciano Pavarotti si Enzo Ferrari. Timp liber la dispozitie. Intoarcere la Padova. Cazare Hotel B&B Padova 3* sau similar Padova. 

13 Februarie 2018 | Carnavalul de la Venetia Festivitatile de inchidere     

Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara din Padova de unde vom lua trenul catre Venetia. Concursul de costume continua si astazi la pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati si de evenimentele de inchidere a festivatilor Carnavalului de la Venetia, cele mai frumoase din intreaga perioada a Carnavalului. La ora 15:00 se asteapta intoarcerea pe scena a celor “12 Marii ale Carnavalului” pentru ceremonia de premiere. Aceste vor sosi cu vaporul de la Campo San Giacomo dell’Orio, iar la ora 16:00 va avea loc incoronarea castigatoarei din acest an. La ora 17:00 este programat celebrul “Svolo del Leon”, un tribut adus simbolului Venetiei, moment in care un urias steag cu simbolul Venetiei va fi inaltat peste multimea adunata catre turnul din Piata San Marco. Intoarcere cu trenul la Poadova si transfer cu autocarul la hotel. Cazare Hotel B&B Padova 3* sau similar Padova. 

14 Februarie 2018 | Padova – Budapesta

Mic dejun. Este timpul sa plecam catre casa, lasand in urma editia din acest an a Carnavalului de la Venetia. Ne indreptam spre Budapesta, unde ajungem in cursul serii si vom face un tur panoramic din autocar. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in Lb Romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 €/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare Hotel Holiday Inn 4* sau similar Budapesta. 

15 Februarie 2018 | Budapesta - Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara la Bucuresti in functie de conditiile de trafic.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Inca nimeni nu a facut un review pentru acest tour.