Tenerife

Tenerife

Things to do - general

Situata in centrul arhipelagului Insulelor Canare, Insula Tenerife imparte cu cele 6 insule un climat temperat si peisaje care s-au dovedit de-a lungul secolelor un magnet pentru turisti, artisti si cercetatori. Dimensiunea impresionanta a vulcanului Teide cu 3718 de metri, vegetatie luxurianta si unicitatea acestui peisaj vulcanic transforma insula Tenerife intr-o atractie speciala in lume. Se spune ca celebrul naturalist german Alexander von Humboldt la intoarcerea sa din calatoria avuta in lumea noua a ingenuncheat si a plans inainte de frumusetii vaii Orotava, un covor cu flori ce se intinde de la coasta de nord a insulei Tenerife pana la poalele muntelui Teide.
Intreaga insula este un monument al naturii, incepand cu Parcul National Teide, vulcanul Teide cel mai inalt punct al Spaniei vulcan, peisajele vulcanice din Las Canadas, zona agricola generoasa din partea de nord, desertul Teno, padurile dense si frumusetea acestor coaste sunt un motiv suficient de bun pentru vizita aceasta insula.
Posibilitatile de cazare in Tenerife sunt variate si de buna calitate. Gama larga hoteluri si apartamente, majoritatea fiind in zonele de coasta Puerto de la Cruz si Playa de Las Americas, locatii in care exista infrastructura si facilitatile necesare pentru a satisface nevoile tuturor vizitatorilor: restaurante, magazine, spectacole, cluburi de noapte, centre sportive, cursuri de golf, porturi de agrement, divertisment pentru copii.
Pentru relaxare pe insula Tenerife veti gasi numai atractii de nerefuzat, un climat placut si posibilitatea de a inota pe tot parcursul anului. Puerto de la Cruz, situat in nord, cea mai veche din statiune turistica a Insulelor Canare, este de un secol locul de relaxare pentru cei care cauta un climat placut intr-un cadru deosebit de frumos. Puerto de la Cruz este a doua statiune turistica ca marime de pe insula Tenerife. In contrast cu statiunile moderne din sud, are o mare traditie ca loc de relaxare.

Country Spania
Diamante Suites

Diamante Suites

Urbanización Turquesa playa, 38400 Puerto de la Cruz, Spania, Tenerife
Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Aflat la doar câţiva metri de plaja minun Vezi

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.