Duabi si Sharjah -Iarna 2018

DUBAI & SHARJAH -6 NOPTI

Ziua 1 : Intâlnirea și deșertul Safari (*)

După-amiaza, la ora 15:00,veti fi preluati de la hotel cu jeepurile. Experimentați adrenalina la maxim , cu o plimbare ca in  rollercoaster pe dunele de nisip. În timpul călătoriei, vă veți opri pe cea mai înaltă dună de nisip pentru a vedea apusul .

      Continuați cu mașina la un camping de tip beduin chiar în inima deșertului, unde desenul cu henna, rochiile locale, băuturile răcoritoare specifice, apa, ceaiul  sau cafea sunt disponibile pentru a vă bucura de ele. Incercati plimbările cu cămila ,  sau gustati Hubble Hubble (tub de apă), disponibil în diferite arome.Tot seara va fi un spectacol de dans din buric pe ritmul muzicii arabe. În plus, o cină delicioasă, tip bufet , este servită sub stele.

Ziua 2 :  Modern Dubai (*) – Tur de jumătate de zi – seara de Dubai tur de noapte (*)

Excursia dvs. va începe cu o vizită la Dubai Marina, care oferă un mediu exclusiv pentru odihnă și afaceri.Urmeaza o excursie la Palm Jumeirah, insulă creata de om care a captat imaginația intregii lumi prin  ingeniozitate. Vom avea o oprire pentru foto, vizavi de hotelul Atlantis the Palm.

Călătoria dvs. de neuitat se va încheia cu o vizită la puntea de observare, cea mai înaltă clădire din lume – „Burj Khalifa”, situată chiar lângă The Dubai Mall, unul dintre cele mai mari mall-uri din lume. Veți avea ocazia să vizitați acvariul de 50 de metri de la mall și să vedeți flora și fauna acvatică exotică. Călătorind prin tunel, veți avea o experiență subacvatică excepțională pe măsură ce vă uitați la rechini, pietre și alte specii de pești. Ulterior, veți avea timp liber pentru cumpărături la Dubai Mall.

Dubai noaptea

Descoperă Dubai Night în modul nostru exclusiv. Mai intai va vom introduce in istoria Dubaiului vizitand Heritage Village si Sheikh Saeed House cu galeria foto unica exclusiva pentru a vedea Dubai in vremurile vechi si  pentru a experimenta contrastul dintre trecut si prezent .Apoi se va vizita partea cea mai  modernă din Dubai. Dubai Marina. Faceți fotografii memorabile ale zgârie-norilor . Bucurați-vă de masă privind Marina View. La sfarsitul excursiei vom vedea Dansul Fantanior (joc de apa).

 Ziua 3 : AbuDhabi (*)

Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite și unul dintre cei mai mari producători de petrol din lume, a încercat în mod activ să-și diversifice economia în ultimii ani prin investiții în servicii financiare și turism. Veți fi fascinat de grandoarea noilor cladiri ale orașului Abu Dhabi, precum și de cea mai mare Moschee Sheikh Zayed, una dintre cele mai mari moschei din lume. Veți fi condus apoi prin inima orașului, unde puteți vedea faimoasa Piață a Uniunii, care găzduiește teme simbolice inspirate de obiceiurile țării. După o cursă de-a lungul Corniche, veți vizita satul Heritage Village, proiectat special de HH Sheikh Zayed Ben Sultan al Nahyan, ca o amintire a trecutului pentru generația tânără. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a face un scurt photoshop în fața celebrului hotel Emirates Palace 7 stele. Turul continuă cu timp liber în Abu Dhabi Marina Mall, unde aveti o gamă largă de magazine de suveniruri pentru a vă bucura de cumpărăturI.

Ziua 4– Coasta de Est (*)

Pe drumul spre Coasta de Est, veți trece prin zonele agricole din Al Dhaid, unde terenul se schimbă de la un peisaj plin de deșert până la peisajele spectaculoase ale munților. Litoralul este împrăștiat cu mici sate de pescuit, inclusiv vechiul sat Dibba, odată o așezare strategică, care oferă o priveliște uimitoare asupra Oceanului Indian. Faceți cumpărături de la meșteșugarii locali specializati in : ceramica și covoare sau priviți priveliștea uimitoare a canionului și a wadis-urilor, unde încă se văd pistele folosite de nomazi. Continuând de-a lungul coastei, veți ajunge la cea mai veche și mai mică moschee din țară, Moscheea Al Bidya, construită în secolul al XV-lea. Conduceți prin orașele portuare Khorfakhan și Fujairah, trecând prin ruinele locuitorilor de munte și încheiind călătoria cu o vizită la Fortul vechi de 300 de ani din Fujairah, precum și la cetatea Bithnah Oasis. Înainte de a vă întoarce la Dubai, veți avea posibilitatea de a lua masa și de a petrece timp liber.

 Ziua 5:-Tradițional Dubai – Tur de jumătate de zi inclus.

DUBAI

Dubai este un oras care ofera un nou cadru la fiecare pas, oferind un amestec bogat de vechi si nou, facandu-l, fara indoiala, principala destinatie turistica in Orientul Mijlociu. Dubai este un oraș care se ridică din deșert și umple Coasta Golfului cu prezența sa. Traseul dvs. vă va face un tur al orașului Dubai, „Orașul aurului”. Călătoria începe cu o vizită la magazin de aur și un magazin de piele.

Apoi vă duceți spre o priveliște magnifică spre Dubai Creek, trecând prin zona de patrimoniu

Bastakiya, cu casele sale fascinante, construite de negustori bogați. Veți vizita si Fortul Al Fahidi de 225 de ani, Muzeul din Dubai , apoi, veți urca la bordul unei barci tradiționale Abra, pentru a traversa Golful pentru  o vizită la Piața de Mirodenii. Pe drumul spre Burj Al Arab, cel mai luxos hotel din lume, veți avea ocazia să vă opriți pentru o sedinta foto lângă Moscheea Jumeirah – un reper arhitectural al Dubaiului. Transfer la hotelul tău în Dubai.

Dhow Creek incl. cina seara (*)

Bucurați-vă de un bufet bogat cu delicatese culinare internaționale. Bucurați-vă de panorama uimitoare a orizontului pe timp de noapte.

Ziua 6: transferul la aeroport .

Optionalele sunt marcate cu (*)

Servicii incluzive:

– Transferuri aeroport-hotel-aeroport

– 4 x BB 4 * -Hoteluri în Sharjah (bufet deschis)

– 2 x BB 4 * -Hoteluri în Dubai (bufet deschis)

– Ghid de vorbire engleza / romana

– Tradițional Dubai (Tur de o jumătate de zi panoramică)

Nu sunt incluse. Servicii:

– Cheltuieli personale

– prânz, cină, băuturi și sfaturi

– Opțiuni tururi, notați ca în program

– Asigurări de călătorie

– Visa

– taxa hotelieră pentru turism (se va plăti în hotel)

Tururi opționale:

– Modernes Dubai

– Turul Dhow-Boot pe pârâu

– Dubai de noapte Dubai *

– Safari *

– Coasta de est

– Abu Dhabi **

– Burj Khalifa (inclusiv Transfer) €

(*) Înkl. Cina (**) Inkl. Masa de pranz

 

Avion:FLY DUBAI

Ruta : OTP Bucuresti-DXB Dubai-OTP Bucuresti

Plecare 09.02.2018 -22:45-05:35

Retur 16.02.2018- 18:20-21:50

Regim masa :Mic dejun.

 

Plecare

Sosire

Loc in camera dubla

09/02/2018

16/02/2018

549 

16/02/2018

23/02/2018

549

23/02/2018

02/03/2018

549

02/03/2018

09/03/2018

549

09/03/2018

16/03/2018

549

16/03/2018

23/03/2018

549

23/03/2018

30/03/2018

549

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Sus